Centralna sterilizacija

Iskanje pravih rešitev za vaš oddelek centralne sterilizacije. Rešitve, ki jih ponuja podjetje Getinge, optimizirajo celoten tok blaga z najvišjimi standardi obvladovanja okužb - od trenutka, ko je bilo blago uporabljeno in vse do trenutka, ko je bilo vzeto iz sterilnega paketa in pripravljeno za ponovno uporabo.

Vsa oprema in pripomočki so združeni v najbolj učinkovitih, ergonomskih in ekonomičnih cirkulacijskih sistemih sterilnega blaga – s krajšimi časi izvedbe in boljšimi delovnimi razmerami v oddelku sterilizacije. Rezultat je optimizacija vaših bolnišničnih virov, tako v smislu proračuna kot osebja.

Stroškovno učinkovita sterilna obdelava zahteva veliko več kot le pravo opremo, zato Getinge kot celovito rešitev nudi tudi arhitekturno načrtovanje, usposabljanje, sledljivost, servis in podporo v obliki potrošnega materiala.

Izbor opreme Getinge za centralne sterilizacije zajema:

  • opremo za čiščenje in dezinfekcijo (termodezinfektorji, termodezinfektorji nočnih posod, reprocesiranje endoskopov, nakladalna oprema in vozički za termodezinfektorje,...)
  • opremo za sterilizacijo (sterilizatorji, nakladalna oprema za sterilizatorje, monitoring,...)
  • komplementarno opremo (vložki, košare, pakiranje, oprema za varjenje, shranjevanje)
  • sisteme sledljivosti