Drsne podloge

Arjo ponuja celotno paleto drsnih podlog z nizkim trenjem, ki ponujajo vse, kar je potrebno za varno opravljanje različnih manevrov, kot so bočni prenosi in premeščanje oskrbovancev/pacientov v postelji.

Bočni prenosi, premikanje oskrbovancev/pacientov v sedeči položaj, premikanje navzgor po postelji, obračanje iz ene strani na drugo – vso to vrsto nalog lahko brez težav in z minimalno količino stresa izvajate z drsnimi podlogami Arjo.

Široka paleta ravnih podlog z ročaji in tubularnih podlog je bila oblikovana za zadovoljevanje potreb in izzivov pri akutni in dolgoročni negi. Drsna podloga MaxiOnceTM za enkratno uporabo je idealna za bolnišnično in zdravstveno okolje z zelo pogostim prometom pacientov in visokimi zahtevami glede nadzora bolnišničnih okužb. MaxiSlide FliteTM za specifičnega pacienta ostane pri pacientu ves čas bivanja v bolnišnici ali drugi ustanovi, lahko pa uporabljate tudi MaxiSlideTM, ki je namenjen za večkratno uporabo in ga lahko tudi perete ter je primeren tako za akutno kot dolgotrajno oskrbo.